Snedkerarbejde


Vi varetager alle former for snedkerarbejde

Som professionel snedker, er vi hos KV Construct specialister inden for træ, og vi har stor erfaring med varetagelse af forskellige typer snedkeropgaver. Vi kan klare alle former for snedkerarbejde, og som udgangspunkt er ingen opgave hverken for stor eller for lille for os. I vores daglige arbejde benytter vi vores bredde erfaring med træ til at rådgive og vejlede kunder samt at træffe de rette valg, når vi står over for et byggeprojekt eller en renoveringsopgave.

 

Specialister i skræddersyede løsninger

Hos KV Construct er vi specialister i at varetage specialopgaver og skræddersyede opgaver. Har du specifikke ønsker til en vinduesramme, en bogreol eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig med at realisere idéen. Vores bredde erfaring som snedker gør, at vi har sans for selv de mindste detaljer. For os er det lige så vigtigt, at du står tilbage med et æstetisk flot og veludført resultat som et solidt og langtidsholdbart produkt. Snedkerhåndværket er et ældgammelt og fint håndværk, og vores arbejde bygger derfor på de traditionelle metoder, og vi sætter en ære i at se vores kunder blive glade for et stykke håndværk, vi har skabt.

 

Kontakt KV Construct

Vil du vide mere om vores ydelser inden for snedkerfaget, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? KV Construct kan kontaktes på kvcmors@gmail.com eller 26 33 11 31, og vi stiller os med glæde til rådighed, hvis du har brug for professionel vejledning. Med base i Erslev hjælper KV Construct primært kunder på Mors og omegn, men vi varetager også gerne opgaver for kunder i Vestjylland, Midtjylland og Nordjylland.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt form