Profil


Om KV Construct

KV Construct er en nyopstartet virksomhed med høje ambitioner. Firmaindehaver Kasper Vest blev færdiguddannet tømrer og snedker i september 2013 og har siden da arbejdet som tømrer og varetaget et utal af opgaver inden for tømrerfaget og snedkerfaget. Beslutningen om at starte egen virksomhed blev taget i kølvandet på et ønske om at blive selvstændig og skabe en virksomhed efter egne ambitioner, principper og visioner.

 

Effektivitet og grundighed er kerneprincipperne

Hos KV Construct er effektivitet og grundighed de vigtigste kerneprincipper. Vendingen ”en aftale er en aftale” er et princip, der i høj grad bliver efterlevet i den nyopstartede virksomhed, og der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten. Vi påbegynder ethvert samarbejde med en grundig samtale med kunden, så forventninger, ønsker og krav er afstemt inden opgaven går i gang. På den måde kan vi arbejde effektivt og grundigt, så du står tilbage med et resultat, du er tilfreds med.

KV Construct arbejder ud fra at opgaven skal udføres grundigt og effektivt, så alle aftaler og tidsfrister bliver overholdt til punkt og prikke. Som erfaren tømrer og snedker, kender vi vigtigheden i at samarbejde med en pålidelig og ansvarsbevidst håndværker, og disse krav bestræber vi os altid efter at overholde.

 

Vores ydelser

Hos KV Construct klarer vi alle opgaver inden for snedkerbranchen og tømrerbranchen for både private, erhverv, kommuner og boligforeninger. Vi klarer blandt andet:

  • Diverse reparationer
  • Diverse tømreropgaver
  • Diverse snedkeropgaver
  • Skræddersyede løsninger og specialopgaver
  • Køkkenrenovering
  • Montering af nyt køkken
  • Renovering af gulv og loft
  • Opsætning af nyt gulv og loft

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om KV Construct eller vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os på 26 33 11 31 eller send en mail til kvcmors@gmail.com. Med base i Erlev på Mors varetager vi primært opgaver på Mors og omegn, men kører også gerne ud til kunder i hele Nordjylland, Vestjylland og Midtjylland.

Kontakt form