Køkkenrenovering


Skal du have renoveret eller bygget nyt køkken?

Drømmer du om at få renoveret dit køkken eller måske få bygget helt nyt? Et køkken kommer med tiden til at blive slidt og brugt ud, og måske er udseendet på dit køkken endda blevet umoderne eller opfylder ikke længere dine behov og ønsker. Uanset om køkkenet blot trænger til en kærlig hånd eller der er tale om en større renovering eller opsætning af nyt køkken, kan vi klare opgaven. Hos KV Construct har vi stor erfaring med alt fra udskiftning af køkkenlåger til opsætning og montering af helt nyt køkken. Uanset om du har en idé på forhånd eller har brug for professionel rådgivning, fører vi din køkkendrøm ud i livet.

 

Vi varetager gerne hele opgaven

Skal du have renoveret hele køkkenet eller have monteret nyt, vil der i mange tilfælde være opgaver, såsom VVS- og blikkenslageropgaver, der rækker uden for vores kompetencevifte som snedker og tømrer. Ønsker du det, varetager vi dog gerne hele opgaven, så du kun har én kontaktperson – os. Det vil sige, at vi håndterer al kontakt til de andre håndværkere og sørger for, at der bliver overholdt tidsfrister og aftaler. Med andre ord varetager vi alle de aspekter af projektet, som du ønsker. Hos KV Construct er vores kerneprioritet at levere et grundigt og veludført stykke arbejde effektivt og hurtigt. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og kundetilfredshed er vores vigtigste mål.

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte KV Construct på kvcmors@gmail.com eller 26 33 11 31. Vi har base i Erlev på Mors og varetager derfor især opgaver i og omkring Mors, men kører også gerne ud til kunder i hele Vestjylland, Nordjylland og Midtjylland.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt form