Gulv og loft


Stor erfaring med gulv og loft

Som professionel tømrer har vi hos KV Construct stor erfaring i at arbejde med gulv og loft. Vi har både erfaringen, materialerne og de faglige kompetencer til at renovere samt udskifte og montere nyt gulv og loft i din bolig. Vi varetager både mindre og mellemstore opgaver for både private, erhverv, boligforeninger og lignende i Nordjylland, Vestjylland og Midtjylland.

 

Renovering eller nyt gulv?

Dit gulv kommer hurtigt til at se slidt ud i takt med at møbler, sko og fodtrin slider på træværket. I mange tilfælde kan en slibning af træet eller en grundig behandling afhængig af træsorten være nok og give gulvet nyt liv. Et helt nyt trægulv kan være nødvendigt, hvis gulvet er meget slidt, eller du er træt af udseendet. Et nyt gulv gøre underværker i enhver bolig, og en ny type træ eller træmonteringsmetode kan give rummet et helt nyt look. Hos KV Construct arbejder vi med mange forskellige træsorter, så der findes med garanti også en løsning, der passer til dine ønsker og behov.

 

Nyt gulv og loft

Får det gamle loft din bolig til at fremstå mørk og gold? Renovering af loftet eller et helt nyt er en effektiv måde at skabe et lysere og mere levende rum – især hvis der ikke er meget naturligt lysindfald. Hos KV Construct rådgiver og vejleder vi dig med glæde, når du skal have renoveret eller monteret nyt loft, så du ender med et resultat, du bliver glad for og som holder i mange år.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte KV Construct. Ring til os på 26 33 11 31 eller send en mail til kvcmors@gmail.com.

Kontakt form